Sport

cu

Petru Bozeșan

Personal Training

Online Personal Training

Nutrition

Group Training

FitKids

Medical Gymnastics

Kinesio Taping

Fitness Coaching

    Fitnessul este un lucru esenţial în viaţa fiecărui om. În primul rând pentru sănătate şi prevenirea anumitor boli, corectarea posturii şi creşterea calităţii vieţii şi nu în ultimul rând pentru remodelarea corporală.

  Dacă eşti din altă parte a ţării decât Cluj-Napoca şi îţi doreşti să începi un program de antrenament/pregătire fizică sau de alimentaţie, nu ezita să ceri o fișă de evaluare. 
Ședințele de online personal training se desfășoară pe Skype.

  Pierderea ȋn greutate este un proces care necesită răbdare, timp şi motivare. Prin consultaţiile săptămânale, nutriţioniştii noştrii reuşesc să monitorizeze clientul şi să ȋl susţină pentru atingerea targetului propus. Regimurile personalizate, variate şi echilibrate au ca rezultat pierderea treptată a kilogramelor şi menţinerea greutăţii dorite.


  Antrenează-te și atinge-ți obiectivul prin intermediul antrenamentelor de grup care constau în Tabata/HIIT (high intens interval training) și exerciții de forță.

   Sănătatea copiilor este pe primul loc în orice familie. Fit Kids este un program special destinat celor mici care le dezvoltă calităţile motrice de bază (alergat, sărit, târât, aruncat) şi le tonifică muşchii posturali (muşchii care menţin postura) totul prin intermediul jocului şi al bunei dispoziţii. Categoriile de vârstă sunt cuprinse între (4-6 ani, 7-10 ani şi 11-15 ani).

   Gimnastica medicală reprezintă o metodă terapeutică bazată pe exerciții fizice, care are ca scop reabilitarea fizică în cazul unor afecțiuni, menținerea unui tonus bun sau prevenirea apariției unor afecțiuni locomotorii sau de altă natură.

   Kinesio Taping-ul este o tehnică bazată pe procesul natural de vindecare/refacere al organismului. Kinesio Taping este aplicată pe muşchi pentru a reduce durerea şi inflamaţiile, pentru a relaxa muşchii suprasolicitaţi și pentru a susţine muşchii în mişcare.

   Fitness Coaching-ul implică consiliere unu la unu prin care consiliatului i se transmit cunoștințe în materie de antrenament alimentație/nutriție, time management, logistică în alimentație și obiceiuri sănătoase, totul cu scopul de a-și crește calitatea vieții și entuziasmul.

Contact

Pentru prețuri, planuri de alimentație, suplimente nutritive și mai multe informații despre servicii vă invit pe website-ul meu www.petrubozesan.ro

Trimite-mi un e-mail