Dans cu bebici

cu

Andreea Zegheanu

     Încă din perioada intrauterină, bebelușii se mișcă și dansează. Cu fiecare pas al mamei, cu fiecare schimbare de poziție a ei, el se mișcă în lichidul amniotic.

     În același timp, sunetele și muzica sunt parte din realitatea lui încă de atunci. Cel mai drag și familiar sunet pentru el este vocea mamei, însă printre cele mai dezvoltate simțuri ale unui bebeluș este sunetul. Iar muzica agreată de părinți, este ulterior agreată și de bebeluși.

  Dansul însă are multe beneficii suplimentare pentru dezvoltarea celor mici. Studiile de antropologie au demonstrat faptul că dansul ajută bebelușul să se dezvolte mult mai bine din punct de vedere cognitiv, social si senzoriomotor.

Reduce stresul, dezvoltă emoții pozitive.

Reduce apariția bolilor cardio-vasculare.

.Preț: 120 RON / 4 ședințe sau 35 RON /  ședință

1 ședință = 60 min.

  Andreea dansează de la vârsta de 6 ani. De-a lungul anilor a participat la numeroase concursuri și festivaluri de dans, ca membră a Palatului Copiilor.

Festivaluri și Concursuri :
  • Festivalul de muzică ușoară „Delfinul de Aur ” (2004-2010) ,
  • Festival internațional de dans folcloric „Cocuk Senligi” – Izmir , Turcia(2008) – Istanbul, Turcia(2009)
  • Festival internațional „Children Festival ” – New Delhi, India (2010)
  • Concurs „Trofeul Bucurestilor” – Locul I
  • Concurs „Generatia Millenium” – Locul I
  • Spectacol aniversar „Imaginea Romaniei” – Budapesta, Ungaria (2007) etc.
  În anul 2010 Miss Oana, organizează proiectul Pam Pam, unul din participanți a fost și Andreea Zegheanu care sub acoperișul Performers a trecut la stadiul de dansator profesionist. Acest nou capitol a însemnat colaborari cu artiști ca CRBL, Anna Lesko, Simona Nae, Nicoleta Luciu, Nicole Cherry precum și participarea în calitate de dansator la evenimentele si proiectele școlii Performers: Next Star, M-a facut mama artist, Mi-s fata de la țară etc.
În 2013 a participat împreună cu colegele de la Performers Crew la ,,Românii au talent” unde trupa a ajuns în semifinale.
În ultimii 2 ani, Andreea s-a concentrat pe latura de fitness, obținând atestatul de instructor fitness/aerobic. Andreea te așteaptă cu zâmbetul pe buze la cele mai noi cursuri pentru mămici și bebici unde distracția este la cote maxime.

Program: Luni  10:30 – 11:30

Locația: Isadora Studio – Str. Brașov 56 A, etaj 3 , Cluj-Napoca (zona piața Cipariu)